Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Απεβίωσε η Μαρίκα Μητσοτάκη


Εχασε την μάχη η μητέρα της Ντόρας Μπακογιάννη - επιστρέφει στην Αθήνα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Μαρίκα Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη άφησε την τελευταία της πνοή, στις 2.30 τα ξημερώματα, στο Ευγενίδειο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και κόρη της Μαρίκας Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη πληροφορήθηκε το γεγονός στην Κρήτη όπου βρισκόταν και επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα.




Η Μαρίκα Μητσοτάκη, το γένος Γιαννούκου, ήταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1930. Ήταν μητέρα της πρώην Δημάρχου Αθηναίων, πρώην υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του κόμματος "Δημακρατική Συμμαχία", Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και του βουλευτή της Β' Αθήνας, Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε 13 εγγόνια.
Στις 17 Απριλίου 2012 εισήχθη στο Ευγενίδιο Θεραπευτήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, πέρα από τα κινητικά λόγω της πολυομυελίτιδας που υπέστη σε νεαρή ηλικία.
Την Πρωτομαγιά του 2012 η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά και η Μαρίκα Μητσοτάκη νοσηλευόταν διασωληνωμένη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου