Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Στρατηγική συνεργασία με TUI για την προσέλκυση τουριστών

Σχέδια ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel Πίτερ Λονγκ, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.




Μετά τη συνάντηση η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό το ότι «η TUI, ο μεγαλύτερος tour operator του κόσμου, έχει μια σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα».
Σύμφωνα με την υπουργό, η TUI ενδιαφέρεται όχι μόνο να μπορέσει να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά.
«Εμείς», πρόσθεσε η κ. Κεφαλογιάννη, «δουλεύουμε πάνω σε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο, έτσι ώστε να μπορέσει πραγματικά ο τουρισμός να τονώσει τις τοπικές οικονομίες αλλά και ολόκληρη την οικονομία της χώρας. Και τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI, είναι εξαιρετικά σημαντικές».
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της TUI χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό.
Παράλληλα, δήλωσε ο κ. Λονγκ ότι συνεργάζεται με την υπουργό Τουρισμού για τη δημιουργία ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου που θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στη χώρα μας.

 naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου