Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ρόδος: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία Δανού τουρίστα - Τα λόγια που είπε στην κόρη και τον εγγονό του!

Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο νησί, με τη φωτογραφία που θα δείτε να προβάλεται και από ΜΜΕ της Δανίας...



Την τέφρα ενός ανθρώπου που αγάπησε τη Ρόδο ως δεύτερή του πατρίδα, διασκόρπισαν το πρωί της περασμένης  Δευτέρας στην θαλάσσια περιοχή των Μύλων στη Ρόδο, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μαζί με καλούς φίλους από το νησί, με τους οποίους ο Δανός τουρίστας πέρασε εξαίσιες διακοπές για περισσότερα από 28 συνεχόμενα χρόνια.

Η επιθυμία που άφησε πριν πεθάνει στη σύζυγο και την κόρη του ο Johnny Andersen, ήταν αυτή ακριβώς. Να διασκορπίσουν μετά τον θάνατό του την τέφρα του, στον τόπο που λάτρεψε, την αγαπημένη του Ρόδο.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο Johnny Andersen που απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, επισκέπτονταν δύο φορές κάθε χρόνο το νησί της Ρόδου για να κάνει τις διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο φίλος του κ. Ηλίας Αντιμισιάρης, ο εκλιπών ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, που αγάπησε τη Ρόδο και τους Ροδίτες από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο νησί για διακοπές. Στην κόρη του, εκμυστηρεύτηκε επίσης λίγο πριν πεθάνει, ότι θα ήθελε να ζήσει 10 ακόμα χρόνια για να μπορεί να έρχεται στη Ρόδο και να θαυμάζει το γαλάζιο, τον ήλιο, τις παραλίες και τους ανθρώπους της.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου