Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ισόβια στον 63χρονο για το έγκλημα πάθους στο Νέο Πετρίτσι

Σε ισόβια καταδίκασε την Τετάρτη (24/9) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 63χρονο άνδρα για την εν ψυχρώ δολοφονία 52χρονης - την είχε ρίξει σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες-  με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση. 




Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας από το Νέο Πετρίτσι μητέρας δύο παιδιών  είχαν χαθεί ξαφνικά το Μάιο του 2013.
Οι έρευνες των αστυνομικών παρέμεναν για αρκετούς μήνες στο «σκοτάδι», ενώ οι οικείοι της απευθύνθηκαν για βοήθεια μέχρι την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ».
Το μήνα Νοέμβριο του ίδιου έτους, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου οδήγησε την Αστυνομία στον κατηγορούμενο ο οποίος υπέδειξε και τον τόπο του εγκλήματος. Πυροσβέστες της ΕΜΑΚ ανέσυραν από δυσπρόσιτο σημείο, το κρανίο και τα οστά, της 52χρονης μητέρας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών.
Στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος υιοθέτησε διαφορετική στάση απ ότι στην προανάκριση , όπου είχε ομολογήσει το έγκλημα είχε υποδείξει το σημείο ισχυριζόμενος ότι το θύμα απειλούσε να αποκαλύψει  τη σχέση τους στην οικογένεια του.
Αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για «ατύχημα» ύστερα από καβγά που είχε με την 52χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την έσπρωξε, εκείνη γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου