Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Οι καλύτερες χειρότερες ατάκες του Ερντογάν σε μια σελίδα; Ω ΝΑΙ!

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/01/07/resized/erdogan_560_420.jpg
O υπέροχος Ρ. Τ. Ερντογάν είναι ένας άντρας αποφασισμένος να ξαναγράψει ιστορία. Αποφεύγοντας τις αστειότητες που συμβατικά λέμε “αλήθειες”, ο τιτανομέγιστος απαναπροσδιορίζει τα πάντα στο στόμα του και το κάνει με κάθε επισημότητα που του αξίζει.



Από τα πόντιουμ των μεγάλων δηλώσεων στο News(b)it κάποιες αξιομνημόνευτες ατάκες δρόμος. Πολλά μπράβο λοιπόν σε ένα ηγέτη που τερματίζει τη λογική, πουλάει το παράλογο σαν λογικό και είναι αγαπημένος θεματοφύλακας όλων των αγελων εκεί έξω. Δικός σας.


Υο, οι Μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική μικρέ μου Κολόμβε

16 Νοεμβρίου

"Οι επαφές ανάμεσα στη Λατινική Αμειρκή και το ισλάμ χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα. Οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική το 1178, όχι ο Χριστόφορος Κολόμβος", διαβεβαίωσε ο Ρετζέπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. "Μουσουλμάνοι ναυτικοί είχαν φθάσει στην Αμερική από το 1178. Ο Κολόμβος αναφέρει την ύπαρξη τζαμιού σε λόφο στις ακτές της Κούβας" είπε στη συνάντηση μουσουλμάνων κληρικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής που οργανώθηκε από τις τουρκικές αρχές κάποιους μήνες πριν ενώ έκανε κάθε ιστορικό να φάει τα πόδια του λέγοντας "Θα ήθελα να το συζητήσω με τους κουβανούς αδελφούς, ένα τζαμί θα πήγαινε και σήμερα μια χαρά στον λόφο αυτόν". Ο Χριστόφορος Κολόμβος δεν έχει ανταπαντήσει ακόμη


Η αντισύλληψη είναι προδοσία μη σου πω και γενοκτονία

22 Δεκεμβριου

Ήταν καλεσμένος σε γάμο οποτε έκανε μια απλή πρόποση βαθειά πολιτική. «Ενα ή δύο παιδιά δεν είναι αρκετά. Για να γίνει το έθνος μας πιο δυνατό, χρειαζόμαστε πιο δυναμικό και νεότερο πληθυσμό. Το χρειαζόμαστε αυτό για να ανεβάσουμε την Τουρκία στο ανώτερο επίπεδο του σύγχρονου πολιτισμού», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο γιο του επιχειρηματία Μουσταφά Κεφέλι. «Σε αυτή τη χώρα, οι αντίπαλοι έχουν εμπλακεί στην προδοσία του ελέγχου των γεννήσεων για χρόνια και στοχεύουν να στερέψει τη γενιά μας. Ενα παιδί σημαίνει μοναξιά, δύο αντιπαλότητα, τρία ισορροπία και τέσσερα είναι αφθονία. Και ο Αλλάχ θα φροντίσει τα υπόλοιπα», πρόσθεσε ο Ερντογάν, που έχει δύο γιους και δύο κόρες, περίπου πνιγμένοι στη διαπλοκή όλοι μαζί. Τέλος έστρεψε τα βέλη του στους πολιτικούς του αντιπάλους και όσους υποστηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία στον οικογενειακό προγραμματισμό. «Για χρόνια διέπρατταν την προδοσία του ελέγχου των γεννήσεων σε αυτή τη χώρα, επιδιώκοντας να αφανίσουν το γένος μας. Η γενεαλογία είναι πολύ σημαντική, τόσο από οικονομική, όσο και από πνευματική άποψη», υποστήριξε ο Ερντογάν και δεν έριξε ούτε ένα βλέμα στη νύφη της βραδιάς οπότε και εκείνη έπνιξε τη θλίψη της στα λουκούμια.


Η Δύση δεν συμπαθεί την Τουρκία για αυτό άλλωστε η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ 

27 Noεμβρίου

«Μοιάζουν με φίλους, αλλά μας θέλουν νεκρούς, ευχαριστιούνται να βλέπουν τα παιδιά μας να πεθαίνουν. Για πόσο καιρό θα το ανεχθούμε;», είπε ο πρόεδρος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (COMCEC). «Μόνο εμείς μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας. Και μιλάω με κάθε ειλικρίνεια. Οι ξένοι αγαπάνε το πετρέλαιο, το χρυσάφι, τα διαμάντια και τα φθηνά εργατικά χέρια του ισλαμικού κόσμου. Τους αρέσουν οι συγκρούσεις, οι μάχες και οι καυγάδες στη Μέση Ανατολή. Πιστέψτε με, δεν μας συμπαθούν» συμπλήρωσε ξεχνώντας προφανώς ότι η ανέλιξη του στην εξουσία έχει βοηθηθεί από δυτικές χώρες τις οποίες όταν τις θυμάται αποκαλεί στρατηγικούς συμμάχους. «Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε την κρίση στον ισλαμικό κόσμο είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η συμμαχία. Πιστέψτε με, μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα όσο είμαστε ενωμένοι. Οι Ισλαμικές χώρες, που έχουν αναπτυχθεί οικονομικά πρόσφατα, υποφέρουν από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές και πολιτικές κρίσεις στην ιστορία τους, ταυτοχρόνως. Εάν δράσουμε μαζί, θα δώσουμε ένα τέλος στην μοναξιά των Παλαιστινίων, που συνεχίζεται σχεδόν ένα αιώνα... είναι πιθανό να τερματίσουμε την αιματοχυσία στο Ιράκ και τις δολοφονίες παιδιών στη Συρία». Κάπως έτσι το τερμάτισε ακόμη μια φορά.


Θα πρεπε όλες να θελετε να είστε ΜΑΝΕΣ, όπως εγώ

24 Νοεμβρίου


«Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, καθώς οι φύσεις τους είναι διαφορετικές» είπε και συνέχισε. «Η θρησκεία μας έχει καθορίσει μια θέση για τις γυναίκες (στην κοινωνία): τη μητρότητα. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να το κατανοήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Δεν μπορεί κανείς να το εξηγήσει στις φεμινίστριες γιατί αυτές δεν δέχονται ούτε καν την ιδέα της μητρότητας», είπε επιλέγοντας το ιδανικό κοινό αφού η ομιλία του ήταν σε συνέδριο για τη δικαιοσύνη και τις γυναίκες στην Κωνσταντινούπολη, ενώπιον ενός κοινού μεγάλο μέρος του οποίου αποτελούνταν από εκείνες. «Άνδρες και γυναίκες δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο αφού κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στην ανθρώπινη φύση. Ο χαρακτήρας τους, οι συνήθειές τους και η φυσιολογία τους είναι διαφορετικές (...). Δεν μπορείς να βάλεις μια γυναίκα που θηλάζει στην ίδια θέση, με τις ίδιες απαιτήσεις, με έναν άνδρα, που δεν έχει τις ίδιες ευθύνες. Δεν μπορείς να ζητήσεις από μια γυναίκα να κάνει τις ίδιες δουλειές με έναν άνδρα, όπως έκαναν παλιά τα κομμουνιστικά καθεστώτα. Να της δώσεις ένα φτυάρι και να την αναγκάσεις να εργαστεί; Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι αντίθετο με την ευαίσθητη φυσιολογία της» πρόσθεσε έχοντας φροντίσει να έχει ένα εργατικό δυναμικό που αποτελείται μόλις σε ένα 29% από γυναίκες την ίδια στιγμή που το ποσοστό στη Γεμανία είναι 54% και στις ΗΠΑ 57% βάσει στοιχείων της Παγκόσμιας Τράπεζας. Έχει θράσος, έχει cajones, ειναι ο Ταγίπ.


Νεκροί στα ανθρακωρυχεία; Εκρήξεις και θρήνος; Coolio. Συμβαίνουν αυτά 

14 Μαΐου


“Έκανα μια αναδρομή στη βρετανική ιστορία. Περίπου 204 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση ορυχείου το 1838. Το 1866 361 ανθρακωρυχοι πέθαναν στη Βρετανία. Σε έκρηξη το 1896, 290 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συμβαίνουν αυτά” είπε ο απίθανος ανακαλώντας λάθος μνήμες από λάθος ιστορική περίοδο της ανέχειας και της εκμετάλλευσης γιατί πως αλλιώς να αντιμετωπιζε όσους του πετούσαν πέτρες και τον έλεγαν Δολοφόνο όταν το Μάιο 238 έχασαν τη ζωή τους στη Σομά της Τουρκίας. Ένας σύμβουλος του μάλιστα κλώτσησε στο πρόσωπο γυναίκα που θρηνούσε. “Βρίζεις τον Ερντογάν; Χαστούκι” ήταν η πολιτική των ημερών. Ο σύμβουλος εννοείται είναι ακόμη στην κραταιά θέση του.


 
Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο διάβολος μέσα σου και θα στον εξορκίσω

20 Μαΐου

“Θα ξεριζώσουμε το Τwitter και τα παρόμοια και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει η διεθνής κοινότητα. Όλοι θα αντιληφθούν την ισχύ της Τουρκικής Δημοκρατίας» είπε κατα τη διάρκεια προεκλογική του ομιλίας και μετά έριξε μαύρο και στο YouTube γιατί αν υπάρχει κάποιος που ξέρει την αλήθεια λέγεται Ρετζέπ και Ταγιπ και Ερντογάν και είναι ο γείτονας που καθόλου δεν θα ήθελες να έχεις. Ατύχησες αφού από το 2003 μέχρι και σήμερα όπου αρχηγός, μόνο Ταγίπ.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου