Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

«Ξέφυγε» τελείως ο Αρβανίτης: Είπε μ@λ@κ@ τον πρωθυπουργό!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/arvanitis-600x283.jpg
Σε μια αδιανόητη επίθεση κατά του πρωθυπουργού της χώρας προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105,5», Κώστας Αρβανίτης, εξαπολύοντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.


Ο Κώστας Αρβανίτης ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού διαλόγου και κριτικής χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «μ@λ@κ@» (!) υπερβαίνοντας, κυριολεκτικά, κάθε εκσκαμμένο.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία είπε χαρακτηριστικά «είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…».
Υπενθυμίζεται ότι ο άνθρωπος που εξυβρίζει τον πρωθυπουργό της χώρας, είναι διευθυντής του ελεγχόμενου και χρηματοδοτούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».
Αφορμή για αυτήν τη σκαιή επίθεση ήταν δημοσιεύματα μερίδας των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία καυτηρίαζαν τη στάση και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το αιματοκύλισμα στο σατιρικό περιοδικό στο Παρίσι.
Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημόσιως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».


Δείτε το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QBv9FeYQ9dY

Πηγή: Lamia Report
    crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου