Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Με υπογραφή Λαφαζάνη ξεμπλοκάρονται 3.700.000 ευρώ για το ανάχωμα της λίμνης Κερκίνης

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/03/%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%9B%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7-2015-00.jpg
Ικανοποιήθηκε το χρόνιο αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για την υπογραφή και ολοκλήρωση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το ανάχωμα της λίμνης Κερκίνης.




 Σύμφωνα με δηλώσεις της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. «Χρόνιζε, η υπογραφή προκειμένου να αρχίσει να υλοποιείται το έργο για χρήματα που υπήρχαν, 3.700.000 ευρώ, για πάρα πολλά χρόνια .
Μετά από παρέμβασή μου ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπέγραψε, μέσα σε τέσσερις μέρες, είναι συγκινητικό αυτό που έγινε και λυπάμαι που η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τα αυτονόητα», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η κυρία Κόλλια.
H κατάσταση στο νομό Σερρών παραμένει επικίνδυνη, παρά την ύφεση του καιρού. Οι τρεις από τις επτά θύρες του φράγματος της Κερκίνης ανοίγουν κλιμακωτά, χωρίς ακόμη να προκληθούν επιπλέον πλημμυρικές καταστάσεις στο νομό Σερρών.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου