Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

FBI αλά ελληνικά! Ανακρίνουν τους εργολάβους για τα δημόσια έργα

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/03/erga.jpg
Με τη μέθοδο των ταυτόχρονων ανακρίσεων, κάτω από ασφυκτική πίεση και απανωτές ερωτήσεις, τοποθετημένοι σε διπλανά αλλά χωρίς μεταξύ τους επικοινωνία δωμάτια και κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα αυστηρότητας, εξετάζουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού τους μεγαλύτερους εργολάβους δημοσίων έργων της χώρας.




Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η όλη διαδικασία είναι πρωτοφανής. Όλοι οι εμπλεκόμενοι καλούνται ακριβώς την ίδια ώρα ώστε να μην έχει δυνατότητα, ο ένας να γνωρίζει τι απαντά ο άλλος και καταθέτουν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνθήκες ανάκρισης είναι πρωτόγνωρες για Έλληνες επιχειρηματίες… «Μόνη η περίφημη ανακριτική λάμπα λείπε…» τονίζει χαριτολογώντας γνωστός επιχειρηματίας του κλάδου, ο οποίος εκφράζει τις αντιρρήσεις του για τη σφοδρότητα και τον τρόπο αυτής της ελεγκτικής διαδικασίας.
Η πίεση προς τους ελεγχόμενους ομίλους και φορείς είναι τόσο μεγάλη ώστε ορισμένοι επιχειρηματίες φέρονται να έχουν κληθεί ακόμα και πάνω από έξι συνεχόμενες φορές. «Η διαδικασία αυτή είναι εξευτελιστική» τονίζει πηγή με γνώση της κατάστασης.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου