Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Για ένα έτος η FLOS χορηγός καθαριότητας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/10/flos-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD-701x316.jpg
Σύμφωνα με ενημέρωση απο τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, η Σερραϊκή Βιομηχανία Απορρυπαντικών FLOS,



θα χορηγεί δωρεάν για ένα έτος από τον τρέχοντα μήνα Οκτώβριο όλα εκείνα τα προϊόντα της που είναι απαραίτητα για την καθαριότητα και την υγιεινή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

 Έχει ήδη γίνει η πρώτη παράδοση στις αρχές του μήνα.
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών αισθάνεται τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της FLOS για την ευγενική προσφορά των προϊόντων της βιομηχανίας τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης μας τώρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύει η χώρα μας. Όπως όλοι οι οργανισμοί έτσι και η Βιβλιοθήκη μας έχει υποστεί σημαντικές μειώσεις του τακτικού προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση ώστε να μη μπορεί να καλύψει βασικές λειτουργικές της ανάγκες. Για το λόγο αυτό ομόφωνα το Εφορευτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τη χορηγία σε ετήσια βάση. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους της FLOS διότι η πρωτοβουλία τους αυτή είναι στην ουσία στήριξη στον Πολιτισμό, δείχνει δέ και την προσωπική τους ευαισθησία για τους νέους, την γνώση, την ιστορία και την τέχνη.
Η Βιβλιοθήκη
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στεγάζεται σε ένα κτίριο εμβαδού 3.200 τ. μ (πέντε όροφοι και αμφιθέατρο 200 θέσεων) επί της οδού Ν. Νικολάου 20 .
Έχει 30.000 εγγεγραμμένα μέλη, κάνει 90.000 δανεισμούς το χρόνο (200-300 βιβλία την ημέρα).  Πέρα από τους χρήστες των Η/Υ και του Αναγνωστηρίου φιλοξενεί σχολεία, εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές, υλοποιεί διάφορα προγράμματα που σημαίνει ότι χιλιάδες άλλα άτομα περνούν κάθε χρονιά την πόρτα της.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου