Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Σεισμογενής η περιοχή του ΣΥΡΙΖΑ

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/11/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BF-701x458.jpg
Καλημέρα, φίλες και φίλοι.
Άλλη μια Παρασκευή ξημέρωσε, άλλη μια βδομάδα φτάνει στο τέλος της.




Πλήρης γεγονότων κι αυτή, που όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε σιγή να τα προσπεράσουμε, αφού θα τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας.
Εκτός από το εν πολλοίς κακόγουστο πια σίριαλ της πανουσιάδας, είναι, ας πούμε, η πρώτη κατοικία που βγαίνει από τη μέση για να σωθούν οι τράπεζες, είναι ο σεισμός στη Λευκάδα, αλλά είναι κι ο σεισμός στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο οι σεισμολόγοι εμφανίζονται άκρως επιφυλακτικοί. Για να μην πω ιδιαίτερα ανήσυχοι.
Σεισμογενής η περιοχή (του ΣΥΡΙΖΑ), αλλά το ζήτημα είναι τι αντισεισμική προστασία (κι αν) οργάνωσε… Τα πρώτα ρίχτερ περιλαμβάνουν παραίτηση Σακελλαρίδη και διαφοροποίηση – διαγραφή Παναγούλη (ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έχει πλούσιο κομματικό παρελθόν).
Από κοντά κι ο -ημιανεξάρτητος- Νικολόπουλος, από τον οποίο ο Καμμένος ζητάει να επιστρέψει την έδρα σε περίπτωση που καταψηφίσει.
Τώρα έμαθα ότι και καταψήφισε και δεν παραδίδει την έδρα.
Μολών λαβέ, λοιπόν.
Αμ πώς; Που θα έλεγε κι ο αξέχαστος Κώστας Χατζηχρήστος.
Είναι να μη χαίρεται και να μη χαμογελάει, μετά από αυτά η –κατά τα άλλα αόρατη- ΛΑΕ ή το ΚΚΕ; Αφού κάτι τέτοια περιμένουν, πώς και πώς, οι άνθρωποι για να δουν Θεού πρόσωπο.
Να παραδεχθεί τα λάθη και τα προεκλογικά της ψέματα, να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει στον λαό ότι ο δρόμος που το έταξε δεν υπήρχε και πως τα μέτρα είναι άδικα κάλεσε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης. Προθεσμία πάντως δεν της έταξε, αλλά η υπομονή του έχει και κάποια όρια.
Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι έτοιμη να αλλάξει τακτική στη μάχη που διεξάγει ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, και ενδεχομένως η αλλαγή αυτή να περιλαμβάνει και χερσαία εμπλοκή, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος Ομπάμα μιλάει για ειρήνευση στη Συρία… Μύλος.

Όσοι είχατε απογοητευτεί από τη σχεδιαζόμενη φορολόγηση του κρασιού, μάθετε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης το ξανασκέφθηκε και ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο μισό σε σχέση με την αρχική διάταξη του νομοσχεδίου. Οπότε πίετε εξ αυτού πάντες, αλλά με μέτρο…, καθότι ουκ εν τω πολλώ το ευ.
http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/11/%CE%A6%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82_%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82_1765-206x300.jpg

Του Νίκου Φαλαγκάρα
[nicfalag@yahoo.gr]


anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου