Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις σε Σέρρες, Κιλκίς και Κατερίνη για κατοχή κάνναβης (ΦΩΤΟ)

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/85292aedb01ca25f45ab49502a238fbc_L.jpg
Συνελήφθη χθες το πρωί σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 37χρονος που σε αιφνιδιαστικό έλεγχο βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ναρκωτικά.




Επάνω του αλλά και σε ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον πίσω από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του σε αγροτική περιοχή των Σερρών  απέκρυπτε  ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση,  συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης 151 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε στον ίδιο χώρο να καλλιεργεί σε ρέμα 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2,10 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν.

http://www.seleo.gr/images/arxeio/diafora/serres_kanabi_1.jpg

http://www.seleo.gr/images/arxeio/diafora/serres_kanabi_2.jpg

Στο μεταξύ συνελήφθη χθες (18-11-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 60χρονος ημεδαπός ,διότι σε έλεγχο της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 100,9 γραμμάρια κάνναβης, συσκευασία που περιείχε 26,4 γραμμάρια αμφεταμίνης, ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 6 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό δισκίο

http://www.seleo.gr/images/arxeio/diafora/serres_kanabi_3.jpg

Τέλος συνελήφθη χθες (18-11-2015) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθως σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του στην Κατερίνη, καθώς και σε άλλο χώρο που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Πιερίας, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 63,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου