Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

H OEBEΣ Σερρών θα συμμετάσχει στην έκθεση “Ανατολική Μακεδονία – Θράκη”

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/11/%CE%95%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84-%CE%9C%CE%91%CE%9A-%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97-2015-701x322.jpg
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ αποφάσισε την συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας στην έκθεση Ανατολική Μακεδονία – Θράκη που θα πραγματοποιηθεί στην  Κομοτηνή από 19-22 Νοεμβρίου 2015.




Όπως τονίζει στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, Σκοπός της συμμετοχής της  Ομοσπονδίας  είναι η ανάδειξη του συνδικαλιστικού της έργου σε συνδυασμό με αυτό των Ομοσπονδιών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ενέργειες, δράσεις και παρεμβάσεις που έκανε η Ομοσπονδία μας από τον Οκτώβριο του 2013 έως και σήμερα, καθώς επίσης και έντυπο υλικό που θα αναδεικνύει τα συνδικαλιστικά οφέλη θα μοιρασθούν στους επισκέπτες του κοινού περιπτέρου των Ομοσπονδιών Ανατολικής Μακεδονίας ,Θράκης και Σερρών.
Σκέψη όλων των ΔΣ των Ομοσπονδιών αυτών είναι στην επόμενη έκθεση να παρουσιασθούν με έντυπο ή ηλεκτρονικό τρόπο και προϊόντα επιχειρηματιών που ανήκουν στα σωματεία των δυνάμεων των Ομοσπονδιών αυτών.
Βασικός στόχος της έκθεσης “Ανατολική Μακεδονία – Θράκη” είναι η ενημέρωση των διαφορετικών κατηγοριών κοινού (καταναλωτών και επιχειρήσεων) για τα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής, η αμφίδρομη και διαδραστική πληροφόρηση για τις σύγχρονες εξελίξεις και τις καινοτομικές μεθόδους οργάνωσης και διαχείρισης της παραγωγής, τυποποίησης προϊόντων, κλπ. η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, η ανταλλαγή απόψεων για τις τάσεις εξέλιξης των δυναμικών κλάδων της τοπικής οικονομίας και τις εκτιμήσεις προσανατολισμού της παραγωγής και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γενικά και των τοπικών παραγωγών ειδικότερα.
Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης θα είναι το Σαλόνι-αφιέρωμα για τα ελληνικά ποτά, που θα φιλοξενηθεί στους χώρους της, με σκοπό την προώθηση, καταγραφή και ανάδειξη τους, καθώς και τη βελτίωση της εμπορευσιμότητάς τους, με παράλληλη παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων που προσφέρουν ντόπια προϊόντα στον κλάδο του ποτού.
Το εν λόγω αφιέρωμα στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια και προβολή των ντόπιων ποτών, όπως και στην ανάδειξη της υψηλής ποιότητας που μπορούν να προσφέρουν, ανταγωνιζόμενα επάξια τα εισαγόμενα προϊόντα του κλάδου. Και το «μενού» όμως των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με γευσιγνωσίες ποτών και τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων, μεταξύ άλλων.


anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου