Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Σερρών Θεολόγος: «Αν τεθεί θέμα φιλοξενίας προσφύγων στο ίδρυμα εδώ είμαστε να το δούμε»

http://i1.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD_%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82.jpg?fit=580%2C464
Μετά την τοποθέτηση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου στην Τηλεόραση »ΕΠΙΛΟΓΕΣ» να φιλοξενήσει πρόσφυγες τόσο στο ίδρυμα όσο και στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης,...




... σήμερα και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αν τεθεί τέτοιο θέμα, εδώ είμαστε να το δούμε»
Ο Μητροπολίτης Σερρών παράλληλα κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, διερωτήθηκε για τον ρόλο της Ευρώπης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
Την ίδια ώρα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Σερραίων πολιτών στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε μια μόλις εβδομάδα.
Η ανθρωπιστική βοήθεια θα φτάσει δια μέσω των Ιερών Μητροπόλεων Κιλκίς και Ηγουμενίτσας στους πρόσφυγες μιας και εκείνες έχουν αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Εκκλησία της Ελλάδα για τους πρόσφυγες.
https://www.youtube.com/watch?v=nfcQcfS2VbY

(πηγη: romfea.gr)
  anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου