Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Aπό σήμερα ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη - Σποράδες

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/166546bc1db23bf712d4a1dd77fc24fd_L.jpg
Μετά από χρόνια η Θεσσαλονίκη αποκτά και πάλι ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλλόνησο.




Από σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, η Hellenic Seaways αναμένεται θα υπάρχει η δυνατότηα να ταξιδεύεις με πλοίο από τη Θεσσαλονίκη στις Σποράδες.
Τα δρομολόγια αυτά επανήλθαν, μετά  ένα πάγιο αίτημα των Δημοτικών Αρχών των νησιών να συνδεθούν με την Βόρεια Ελλάδα και θα υπάρχουν δρομολόγια έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Flying Cat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους και συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες. Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με κατεύθυνση Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο.
Η επιστροφή θα γίνεται κάθε απόγευμα στις 19:10 από Σκιάθο με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει και στάση στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Παράλληλα, μία νέα σύνδεση θα ισχύσει για τον Βόλο και τα νησιά. Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρεια Ελλάδα θα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων,την Σκύρο.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου