Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ούτε αυτή την εβδομάδα πρωτάθλημα Football League

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/10/football_league_0-701x395.jpg
Χ. Κοράκης: «Είναι ντροπή αυτά που γίνονται στην κατηγορία»




Τέλη Οκτωβρίου, κι αυτό με πολύ… αισιοδοξία, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική κατηγορία, αν ξεκινήσει και τότε.
Το Δ.Σ. είχε μια θυελλώδη τρίωρη συνεδρίαση την Τετάρτη 19/10 και αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την έναρξη της διοργάνωσης, αφού το θέμα της κεντρικής χορηγίας δεν έχει επιλυθεί.
Η οικονομική δυσχέρεια των περισσότερων συλλόγων έχει δημιουργήσει ένταση στις τάξεις της Λίγκας, η οποία εκφράστηκε με την πρόταση μομφής που κατέθεσαν 11 ομάδες με αίτημα την παραίτηση του προεδρείου και την αντικατάστασή του από πενταμελή επιτροπή.
Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν οι Καλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, και Άρης.
Η πρόταση μομφής δεν συγκέντρωσε πάντως τα 3/4 του συνόλου, όπως προβλέπεται σχετικά και γι΄ αυτό απορρίφθηκε, αλλά ο α΄ αντιπρόεδρος της Football League, Αντώνης Ρέλλας, παραιτήθηκε.

Χ. Κοράκης: «Είναι ντροπή αυτά που γίνονται στην κατηγορία»

Δικαιώθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Χρήστος Κοράκης καθώς ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league χωρίς πρώτα την επίλυση των προβλημάτων.
Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού σχολιάζοντας, δυο μέρες πριν, στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών το έγγραφο που έστειλε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σε όλες τις ΠΑΕ με το οποίο ζητά τη γνώμη των παραγόντων αν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Χρήστος Κοράκης  είχε πει:
«Είναι ντροπή αυτό το έγγραφο. Δηλαδή μας στέλνουν τη μια μέρα ένα χαρτί και μας ζητάνε να απαντήσουμε αν θέλουμε ή όχι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα να απαντήσουμε την επόμενη μέρα; 
Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε και ποια είναι η ενημέρωση των ομάδων; 
Γιατί δεν μας λένε τι έγινε στη συνάντηση με τον Υπουργό; 
Πότε θα μάθουμε τι έγινε με τα τηλεοπτικά; 
Πόσα θα είναι τα έσοδα μας; 
Υπάρχουν ομάδες που από ότι ξέρω και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν; 
Γιατί δεν κάνουμε ένα έκτακτο Δ.Σ.; 
Εγώ κατέβηκα στην Αθήνα και θα επιδιώξω να συναντηθώ με τους παράγοντες και των υπολοίπων ομάδων. Κάτι πρέπει να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου