Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

"Σόου" Π. Καμμένου στο Καστελόριζο

http://www.capital.gr/Content/ImagesDatabase/p/620x380/crop/both/0b/0bd7be95cdec4f0197910459fc7dc16f.jpg
Την μεταφορά της επόμενης συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο ακριτικό Καστελόριζο πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.




Όπως έχει διαμηνυθεί στους βουλευτές -μέλη της Επιτροπής, η ιδέα είναι να συνεδριάσει στο Καστελόριζο η εν λόγω Επιτροπή την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου - χωρίς ωστόσο να αποσαφηνιστεί εάν θα είναι πριν ή μετά το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.
Όπως λέει στο Capital.gr μέλος της Επιτροπής η ιδέα είναι να τονωθεί το φρόνημα των πολιτών, μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν ο οποίος βάζει θέμα Λωζάνης αλλά και να σταλεί ένα συμβολικό μήνυμα ότι οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών δεν είναι αφημένοι, αλλά προστατεύονται πλήρως τόσο από την πολιτική όσο και την φυσική ηγεσία του υπουργείου. Κι επίσης ότι η στήριξη αυτή είναι ασφαλώς διακομματική.
Σύμφωνα με το σχέδιο, -το οποίο προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα στους βουλευτές που  το έμαθαν- τα περίπου σαράντα μέλη της Επιτροπής θα μεταβούν στο Καστελόριζο με εναέρια μέσα. 

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο νησί, το οποίο απέχει είκοσι λεπτά με καραβάκι από την Τουρκική πόλη Κας, είχε επιλέξει και ο Γιώργος Παπανδρέου για το διάγγελμα εισόδου της Ελλάδας στο πρώτο Μνημόνιο. 

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου