Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η Αριστερά του Τσίπρα: To ’13 έβλεπαν θανάτους από μαγκάλια, σήμερα δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν μιλούν

http://cacdn-3339.kxcdn.com/wp-content/uploads/2017/01/magkali.jpg
Αυτό το παγωμένο τριήμερο, για το οποίο οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν αρκετές ημέρες πριν, μάθαμε ότι οι «καθαροί» της Αριστεράς του κύριου Τσίπρα, ...



... που στα λόγια απέχουν σύμπαντα από τα αστικά μιάσματα των άλλων κομμάτων, συμπεριφέρονται στην καλύτερη περίπτωση με την ίδια ηθική, αλλά και αρκετά χειρότερα!
Οι λακέδες του συστήματος, τουλάχιστον, δεν κάλεσαν πρόσφυγες και μετανάστες (ανθρώπους) για να τους πετάξουν αβοήθητους όπως να ‘ ναι κι όπου να ‘ναι , δεν άφησαν ποτέ παιδιά στο χιόνι, ούτε ξεστόμισαν με τον χυδαίο κυνισμό του κύριου Κυρίτση δικαιολογίες του τύπου …. «βολέψαμε κάποιους … αφήσαμε και χίλιους σε σκηνές».
Μάθαμε – και τι δεν μάθαμε για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ – ότι η γιαγιά που κάηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη γιατί άναψε μαγκάλι για να ζεσταθεί , είναι μία … αναμενόμενη περίπτωση σε ακραία καιρικά φαινόμενα για την οποία καλά θα κάνουμε να προσέχουμε όταν μιλάμε … για να μη λαϊκίζουμε (δήλωση Νίκου Παππά). Ότι επίσης όποιος μιλάει για αυτά τα θέματα «κάνει μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα» (δήλωση Κώστα Ζαχαριάδη).
Μάθαμε, ότι αυτά που έλεγε στην βουλή το 2013 ο κύριος Τσίπρας όταν έδειχνε ως υπαίτιους για θανάτους «από καύση διοξειδίου του άνθρακα» τους Αρχηγούς και τους βουλευτές των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ήταν σωστά για … τότε. Όχι για σήμερα! Σήμερα είναι πρωθυπουργός αυτός, ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ! Μάθαμε επίσης, ότι όσα έγραφε στα σόσιαλ μίντια ο Δημήτρης Παπαδημούλης, που καλούσε σε «αγώνα κόντρα στην αναισθησία του χορτάτου», ήταν αναγκαία για … τότε. Σήμερα δεν έχουμε χορτάτους, έχουμε υπουργούς και ευρωβουλευτές … νηστικούς! Όπως τον συνπρωθυπουργό Καμμένο, που τότε έδειχνε με το δάχτυλο τους «ηθικούς αυτουργούς» των θανάτων από μαγκάλια και σήμερα κάνει σκι στις Άλπεις … όπως κάθε αδύναμος, χτυπημένος από την κρίση, έλληνας πολίτης!
Και για να θυμηθούμε και τί μάθαμε συνολικά σε αυτή την δίχρονη εφιαλτική διακυβέρνηση, όπου η χώρα είναι ακυβέρνητο καρυδότσουφλο με πλήρωμα κάτι απίστευτους και άνετους τύπους σαν τον Φλαμπουράρη με τις φραπεδιές του, τις ξάπλες του και τα λεφτά του.
Μάθαμε επώδυνα ότι κλείνουν οι τράπεζες, τα μεσαία και φτωχά στρώματα του πληθυσμού οδηγούνται στην αιφνίδια και μη διαχειρίσημη εξαθλίωση, ότι μένουν απλήρωτοι όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα (οι μεγάλοι παρίες αυτού του τόπου), ότι γίνονται ριφιφί σε όλα τα ταμεία του κράτους προκειμένου να πληρώνονται στο παραπέντε και με πανηγυρισμούς (σα να επιτυγχάνεται περιφανής νίκη) οι μισθοί και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.
Είδαμε να επιβάλλονται capital controls, να στήνονται ουρές, να δημιουργείται μια νέα δυστυχία, την αυγή της όποιας ο κύριος Παππάς ονόμασε ως … «το ευτυχέστερο ξημέρωμα του ελληνισμού», μ’ έναν ολοκληρωτικό σαδισμό! Βλέπουμε την χώρα να οδηγείται στην πλήρη εξαθλίωση , στην ανυποληψία, στην διεθνή απομόνωση και όλα αυτά – χώρια τα περισσότερα που παραλείπονται… – παρουσιάζονται «επικοινωνιακά» ως …μεγάλες επιτυχίες της αριστερής διακυβέρνησης!

Αλίκη Χατζή
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου