Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σάλος με Γιαννόπουλο: Η παιδοφιλία δεν είναι απαραίτητα κακή

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_131739/salos-me-giannopoulo-i-paidofilia-den-einai-aparaitita-kaki.w_l.jpg
Για τον "φίλο" του Τραμπ και υποστηρικτή του, η παιδοφιλία δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Ο Μάιλο Γιαννόπουλος τόνισε πως είχε σχέση με καθολικό ιερέα ως έφηβος




Για τον "φίλο" του Τραμπ και υποστηρικτή του, η παιδοφιλία δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Ο Μάιλο Γιαννόπουλος τόνισε πως είχε σχέση με καθολικό ιερέα ως έφηβος.
Σε ηχογράφηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός όσο και αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος ακούγεται να λέει πως «οι σχέσεις μεταξύ των νεότερων αγοριών και μεγαλύτερης ηλικίας ανδρών μπορεί να είναι εξαιρετικά θετικές εμπειρίες που θα προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά». Για να επιχειρηματολογήσει μάλιστα υπέρ της άποψης του, σημειώνει ότι ο ίδιος είχε σχέση με καθολικό ιερέα όταν ήταν έφηβος, ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει πως η έννοια της σεξουαλικής συναίνεσης είναι αυθαίρετη και καταπιεστική.
Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο συνομιλητής του αναφέρει πως αυτό που περιγράφει είναι παρόμοιο με την κακοποίηση από καθολικούς ιερείς, ο Γιαννόπουλος του απαντά σε ειρωνικό τόνο πως η επαφή του με τον ιερέα τον βοήθησε στην ανάπτυξη της σεξουαλικής τεχνικής του:
«Η παιδεραστία δεν είναι η σεξουαλική έλξη για κάποιον 13χρονο που είναι σεξουαλικά ώριμος. Η παιδεραστία είναι η έλξη για τα παιδιά που δεν έχουν φθάσει στην εφηβεία».

Οργισμένες αντιδράσεις

 Όπως ήταν επόμενο υπήρξαν ιδιαίτερα οργισμένες αντιδράσεις.
Η Αμερικανική Ένωση Συντηρητικών ακύρωσε την πρόσκλησή της προς τον Γιαννόπουλο να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της CPAC:
«Επεκτείναμε αρχικά την πρόσκληση γνωρίζοντας ότι το ζήτημα της ελευθερίας του λόγου στις πανεπιστημιουπόλεις κολεγίων είναι ένα πεδίο μάχης όπου χρειαζόμαστε γενναίους, συντηρητικούς εκπροσώπους», ανέφερε ο Matt Schlapp, πρόεδρος της Ένωσης. Στη συνέχεια όμως εξήγησε πως τα σχόλια του δημοσιογράφου θεωρήθηκαν ενοχλητικά, αλλά και οι εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνέχεια ανεπαρκείς.
Παράλληλα, ο εκδοτικός οίκος «Simon & Schuster», ακύρωσε την έκδοσή του βιβλίου του, ενώ οι συνάδελφοί του στο breitbart.com απειλούν με μαζικές παραιτήσεις αν δεν απολυθεί.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου