Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Διαρροή νέων φωτογραφιών για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8

http://www.pestaola.gr/wp-content/uploads/samsung-galaxy-s8-leak-photo.jpg
Νέες εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S8 θα είναι πολύ όμορφος. 




Είναι αλήθεια ότι απέχουμε ακόμα από την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Samsung Galaxy S8, αλλά η φημολογία για τη νέα ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας είναι αρκετά έντονη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν online, παρόλο που δεν μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει την ορθότητά τους, δείχνουν ότι ο σχεδιασμός του θα είναι πολύ όμορφος με κυρτά πλαϊνά στην οθόνη.
Η βασική έμπνευση για το σχεδιασμό του Samsung Galaxy S8 εκτιμάται ότι θα είναι το Samsung Galaxy S7 Edge, με την κυρτή οθόνη, αλλά ακόμα πιο προσεγμένη.
Οι οθόνες τόσο στο Samsung Galaxy S8 όσο και στο S8 Plus θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ ο τεχνολογικός εξοπλισμός του είναι δεδομένο ότι θα είναι τελευταίας γενιάς και δεν αποκλείεται να εντυπωσιάζει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του Samsung Galaxy S8 θα είναι ότι η οθόνη θα είναι εκείνη που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πλαισίου του, ενώ θα τονίζεται με τα πλαϊνά του. Το νέο Android smartphone της Samsung αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε ειδική εκδήλωση, περίπου στα τέλη του Μαρτίου.

pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου