Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ένοχη η 25χρονη που παράτησε σε εκκλησία τα δύο ανίψια της

http://www.thessnews.gr/photos/dikastiria_14.jpg
Ένοχη κρίθηκε η 25χρονη ιερόδουλη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η οποία είχε εγκαταλείψει τα δύο ανήλικα ανίψια της σε εκκλησία στην Καλαμαριά, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν μπορούσε να ασχοληθεί με την ανατροφή τους.




Το δικαστήριο επέβαλε 24μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή στην 25χρονη με την κατηγορία της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, προσπάθησε να στείλει τα παιδιά στη Σερβία στον παππού και τη γιαγιά τους, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι τα δύο παιδιά δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, καθώς στη μία περίπτωση το ένα παιδί είχε δηλωθεί με ψεύτικο όνομα, ενώ για το δεύτερο παιδί δεν υπήρχε καν ληξιαρχική πράξη γέννησης.
Η ίδια είπε πως απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού για το ζήτημα, που την παρέπεμψε στην αστυνομία, από όπου παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Όταν εκεί έμαθε ότι ο Εισαγγελέας απουσιάζει και θα επιστρέψει σε δέκα ημέρες «θόλωσε» και προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια. Όπως είπε βέβαια δεν είχε αφήσει τελείως τα δύο μικρά παιδιά, αλλά περίμενε από κοντινή απόσταση να τα πάρει κάποιος.

Οι ισχυρισμοί της ωστόσο δεν έπεισαν την έδρα που επέβαλλαν την ποινή στην 25χρονη, η οποία αναμένεται να καταθέσει έφεση.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου