Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η γιορτή των Vegan έρχεται στη Θεσσαλονίκη

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/af7a70fb0e38ec5434665e4926b5d3e0_L.jpg
Mια γιορτή που θα απολαύσουν όλοι οι Vegan τον Μάιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.




Το φεστιβάλ αρχικά έγινε με επιτυχία στην Αθήνα και στις 14 Μαΐου έρχεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η Αποθήκη Γ' θα πλημμυρίσει με vegan προϊόντα, βιβλία, γεύσεις αλλά και ενεργά μέλη της Vegan κοινότητας.
 «Σας προσκαλούμε όλες και όλους να έρθετε στην υπέροχη πόλη μας και να γνωριστούμε από κοντά στα πλαίσια ενός νέου θεσμού  που ξεκίνησε το 2016 με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και συστήνει τον ειρηνικό τρόπο ζωής μέσα από ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εταιρειών που παρέχουν vegan προϊόντα και υπηρεσίες, βιβλία και αμέτρητες πεντανόστιμες vegan γεύσεις!» αναφέρουν οι διοργανωτές.
Το Vegan Life Festival Thessaloniki απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του vegan τρόπου ζωής, τόσο από καταξιωμένους επιστήμονες όσο και ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι ώρε διεξαγωγής του φτεστιβάλ θα είναι από τις 13:00 έως τις 21:00, ενώ θα ακολουθούν και πάρτι.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: veganlife.gr

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου