Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Καθηγητής ιδιαιτέρων βιντεοσκοπούσε μαθήτριες στο μπάνιο του σπιτιού του

http://www.skai.gr/files/temp//4684C2072145CA176A5923AF2ABA7DBA.jpg
Συνελήφθη την Τετάρτη 68χρονος καθηγητής που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αθέμιτη παρακολούθηση των μαθητριών του με τη βοήθεια καμερών, και μαγνητοσκόπηση τους σε CD και σκληρούς δίσκους.



Συνελήφθη την Τετάρτη 68χρονος καθηγητής που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αθέμιτη παρακολούθηση των μαθητριών του με τη βοήθεια καμερών, και μαγνητοσκόπηση τους σε CD και σκληρούς δίσκους.

Τα τρία τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, ο 68χρονος παρέδιδε στο σπίτι του ιδιαίτερα μαθήματα σε υποψήφιες για τις πανελλαδικές εξετάσεις, έναντι αμοιβής.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όμως, ο άνδρας πρόσφερε στα κορίτσια διάφορα ροφήματα, μέσα στα οποία είχε διαλύσει διουρητικά δισκία. Έχοντας φροντίσει να τοποθετήσει κρυφές κάμερες τόσο στην τουαλέτα όσο και στους χώρους που γίνονταν τα μαθήματα, ο καθηγητής βιντεοσκοπούσε συστηματικά τις μαθήτριες του εντός και εκτός μπάνιου.

Από την έρευνα στο σπίτι του και σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάμερες καταγραφής, 9 σκληροί δίσκοι, 7 usb, 8 κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κουτιά μέσα στα οποία έκρυβε τις κάμερες.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου