Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μπαλάφας για τον θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι: «Ηταν μια στραβή»

http://www.thetoc.gr/images/articles/4/article_141495/mpalafas-gia-ton-thanato-tou-11xronou-itan-mia-strabi.w_l.jpg
Την ώρα που η κοινωνία στο Μενίδι προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του, νέο σοκ προκαλεί η τοποθέτηση Μπαλάφα.




ην ώρα που η κοινωνία στο Μενίδι προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του και με πολλαπλές μορφές κινητοποιήσεων και δράσεων προσπαθεί να αφυπνίσει την πολιτεία,  ένας εκπρόσωπός της και μάλιστα κυβερνητικό στέλεχος προκαλεί νέο σοκ.
Λάδι στη φωτιά
Ο λόγος για τον Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος όσον αφορά το αποτρόπαιο και  πρωτοφανές περιστατικό στο Μενίδι στην προσπάθεια του να λειάνει τις εντυπώσεις για τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα είπε ότι  μείωσε την εγκληματικότητα, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως «στραβή».
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, συγκεκριμένα μιλώντας στον Σκάι είπε πως «δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο»
Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως «αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι»

«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...», κατέληξε.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου