Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Όλα «στο σφυρί» από σήμερα στους πλειστηριασμούς-«Στα κάγκελα» οι συλλογικότητες

http://www.thessnews.gr/photos/pleistiriasmoi_6_2.jpg
«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση σήμερα στα Ειρηνοδικεία της χώρας, καθώς οι συμβολαιογραφικές ενώσεις έχουν αναστείλει την αποχή από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με αποτέλεσμα όλα τα ακίνητα να βγαίνουν «στο σφυρί».




  Επί ποδός όπως είναι λογικό βρίσκονται οι συλλογικότητες και δη στη Θεσσαλονίκη όπου σύμφωνα με το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Ηλία Σμήλιο αναμένεται να πραγματοποιηθούν 10 πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 5 αφορούν σε σπίτια σε διάφορες συνοικίες της πόλης.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο facebook, «αύριο Τετάρτη 28/6, στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης γίνονται 10 πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 5 αφορούν σε σπίτια σε διάφορες συνοικίες της πόλης που θέλουν για κάποιο μικρό χρέος να τ' αρπάξουν.
Άλλοι 150 περίπου γίνονται στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Καθόλου τυχαία (κι αφού έχουν κατοχυρώσει το ρόλο τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς) από αύριο οι συμβολαιογράφοι σταματούν την μέχρι τώρα "αποχή" τους.
Γι αυτούς, κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες-μεγαλοσυμβολαιογράφους, "είναι πολλά τα λεφτά"!
Για μας είναι πολλύς ο ιδρώτας για το σπίτι ή το μαγαζάκι μας. Δεν θα τους αφήσουμε κι αυτόν να μας τον κλέψουν.
Από τις 3 το μεσημέρι συγκεντρωνόμαστε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης και με τις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ μας φραγμό στην αρπαγή θα βάλουμε!»

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου