Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Απεργούν σήμερα οι εφοριακοί-Κλειστές οι εφορίες σε Θεσσαλονίκη,Χαλκιδική,Κιλκίς

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/a05b662984d7d8df3d75e3bc56c63960_L.jpg
Με απεργία διεκδικούν για σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου, οι εφοριακοί υπάλληλοι μια σειρά αιτημάτων όπως εξηγούν σε ανακοίνωση τους. Οι εφορίες δεν θα λειτουργήσουν




Αναλυτικά οι ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης- Κιλκίς-Χαλκιδικής κος Κούπκας Μιχάλης δηλώνει "Πρόκειται για μία απεργία με προειδοποιητικό χαρακτήρα. 
Η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία είχε όλες τις ευκαιρίες να εστιασει στη αναβάθμιση της δουλειάς μας και είμαστε ακόμα στο σημείο μηδέν. Δύο χρόνια μας έχουν φλομώσει σε υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. 
Πλεον, εάν δεν γίνει κάτι αμέσα είμαστε αποφασισμένοι να σκληρύνουμε την στάση μας διότι πολύ απλά έχουν εξαντληθεί τα όρια και οι αντοχές μας. Στην περιπτωση αυτή ας αναλογιστούν ποιος θα κάνει τους προληπτικούς ελεγχους του καλοκαιριού στούς συνηθεις τουριστικούς προορισμούς που η φοροδιαγυγή χτυπάει κόκκινο. 
Τα τελευταία χρόνια βάζουμε συνεχώς πλάτη με την ελπίδα ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά ως ανταμοιβή έχουμε τις ποινικές, πειθαρχικές και αστικές ευθύνες, την πλήρη απουσία νομικής θωράκισης, τις σοβαρότατες ελλειψεις σε προσωπικό, εκπαίδευση και εργαλεία δουλειάς".
Mε εκτίμηση,

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου