Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αναβάλλονται χημειοθεραπείες στο Θεαγένειο

http://www.rthess.gr/photos/theageneio_0.jpg
Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, λόγω της αποχής που έχουν εξαγγείλει οι νοσηλευτές νοσοκομείου.




Θα συμμετέχουν στην στάση εργασίας που έχει προκυρήξει για εκείνη την ημέρα η ΠΟΕΔΗΝ, και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν συνέλευση.
Γι αυτό το λόγο το Σωματείο Εργαζομένων του Θεαγενείου έχει ζητήσει από τους διευθυντές των Κλινικών να μην υπάρχουν ραντεβού για χημειοθεραπείες την ημέρα της κινητοποίησης.
Οι νοσηλευτές του Θεαγενείου από την αρχή της χρονιάς προσπαθούν να αναδείξουν το πρόβλημα με την διάλυση των χημειοθεραπειών, την Παρασκευή δηλαδή των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς και τις χημειοθεραπείες τους.

Νοσηλευτές αναγκαζόμαστε να κάνουμε διάλυση των χημειοθεραπειών αν και αυτό δεν εμπίπτει στα καθήκοντά μας. Θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει Κεντρική Μονάδα Διάλυσης Φαρμάκων στην ευθύνη του νοσοκομειακού φαρμακείου, είπε στο ΡΘ η πρόεδρος των εργαζομένων στο Θεαγένειο, Αθηνά Γραμματικοπούλου.

Ο διοικητής του Θεαγενείου, Θεόδωρος Ρεβενάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι την ημέρα της κινητοποίησης θα κάνουν κανονικά τις χημειοθεραπείες τους οι 70 εσωτερικοί ασθενείς του νοσοκομείου οι οποίοι θα εξυπηρετηθούν από το προσωπικό ασφαλείας, ενώ οι χημειοθεραπείες των 180 εξωτερικών ασθενών θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα ή την Πέμπτη.

rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου