Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΣΕΡΡΕΣ: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση δημοτικών καταστημάτων της Βισαλτίας στις σημερινές εκλογές

http://allanea.gr/wp-content/uploads/2016/08/suriza160801.jpg
Την αντίδρασή τους, εκφράζουν τα μέλη της νομαρχιακής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, στην παραχώρηση από τον δήμο Βισαλτίας, τριών δημοτικών καταστημάτων για τις εκλογές στον Ενιαίο Προοδευτικό Φορέα.


Το σχετικό δελτίο Τύπου, με τίτλο “Γιατί δεν πέφτουμε από τα σύννεφα;”, αναφέρει:
ΤΡΙΑ (3) εκλογικά τμήματα  στη Νιγρίτα (Δημαρχείο), στη Μαυροθάλασσα (πρώην Δημαρχείο), και στον Αχινό (πρώην Κοινοτικό Κατάστημα), ορίστηκαν στην περιοχή του Δήμου Βισαλτίας και θα  λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα στις εκλογές της  Κυριακής 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη Προέδρου στο νέο φορέα της Κεντρο-(αριστεράς;) Και τα 3 σε δημοτικά καταστήματα. Καλώς ορίστηκαν, καλώς γίνονται, καλώς παραχωρήθηκαν και είναι ευγενική χορηγία της δημοτικής αρχής Βισαλτίας. ΝΑΙ της ίδιας αρχής που πριν ένα(1) χρόνο δεν παραχωρούσε δημοτική αίθουσα στη Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ για την διοργάνωση  ημερίδας  με θέμα: «Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Μιας ημερίδας στην οποία συμμετείχαν δύο (2) εν ενεργεία υπουργοί, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ανάπτυξης, βουλευτές, ο Αστικός Συνεταιρισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων Βισαλτίας ΣΥΝ.ΠΕ  καθώς και σημαντικοί  ειδικοί επί του θέματος, επιστήμονες.Μιας ημερίδας της οποίας το αντικείμενο ενδιέφερε άμεσα την περιοχή και τον φορέα ο οποίος υποτίθεται ότι την εκπροσωπεί.
Τότε με διαπρύσιους λόγους εξανίσταντο για την «άδικη» κριτική που τους ασκήθηκε ισχυριζόμενοι ότι οι δημοτικές αίθουσες δεν παραχωρούνται σε πολιτικά κόμματα. Εννοούσαν μάλλον δεν παραχωρούνται στα κόμματα της αριστεράς. Άξια τέκνα των πιο μαύρων παραδόσεων της ακροδεξιάς στον τόπο μας.
Στη Δημοκρατία(;) τους κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους. 
Στη Δημοκρατία(;) τους αρρωσταίνουν  και μόνο με την εκφώνηση της λέξης, Αριστερά ή ΣΥΡΙΖΑ.

Να τους χαιρόμαστε!!!!!

 allanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου