Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Στο ξενοδοχείο Ritz Carlton κρατούνται οι φυλακισμένοι του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας (pics)

https://www.reader.gr/sites/default/files/styles/reader_m/public/rcriyad_00029_conversion.png_0.jpg?itok=SUrbwZbe
Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμαν διέταξε την Κυριακή την φυλάκιση τουλάχιστον 11 πριγκίπων, όπως και πολλών υπουργών της κυβέρνησης, εδραιώνοντας έτσι την κυριαρχία του.


Σχετ. είδηση της11/11/2017: https://alchimio.blogspot.gr/2017/11/11.html

Ανάμεσα σε αυτούς που συνελήφθησαν βρίσκεται και ο Αλγουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο πλουσιότερος σύμφωνα με το Forbes, άνθρωπος της Σαουδικής Αραβίας.
Οι συλληφθέντες όμως δεν τοποθετήθηκαν σε κάποιο κελί. Μέχρι σήμερα κρατούνται στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Ritz Carlton Ριάντ, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας.
Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του πριν από έξι χρόνια και η πολυτέλεια των δωματίων αλλά και των κοινόχρηστων χώρων του είναι χαρακτηριστική. Έχει 493 δωμάτια, ανάμεσα τους 49 σουίτες με δύο υπνοδωμάτια και 50 σουίτες του ενός υπνοδωματίου.
Μπορεί κάποιος να χαλαρώσει στο σπα που είναι αποκλειστικά για άντρες, στην μεγάλη εσωτερική πισίνα ή στο δωμάτιο bowling, ενώ όσον αφορά τα εστιατόρια υπάρχει ένα ιταλικό, ένα κινέζικο κι ένα εστιατόριο που προσφέρει μπουφέ.
Οι επιλογές λοιπόν των «κρατούμενων» είναι αρκετές.

Βλέποντας τις φωτογραφίες αυτής της «φυλακής» πάντως, πιθανότατα πολλοί σκέφτονται το ίδιο. Πως ευχαρίστως θα συλλαμβάνονταν, εάν ο... προορισμός ήταν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.












reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου