Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Το βινύλιο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και σας περιμένει να το ανακαλύψετε! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

http://www.thessnews.gr/photos/vinyl1_1.jpg
Το πρώτο «Vinyl is back» στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός! Ο θεσμός που διεξαγόταν στην Αθήνα «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη μεταδίδοντας την τρέλα του βινυλίου.




Οι δίσκοι βινυλίου που βρίσκονται από χθες στο πολυχώρο του WE και περιμένουν τους «μανιακούς» με τα βινύλια που έχουν στο σπίτι τους ακόμα το κλασικό πικάπ.

http://www.thessnews.gr/photos/vinyl2_1.jpg

Ο επισκέπτης μπορεί να βρει βινύλια με ξένη ροκ μέχρι και έντεχνη ελληνική μουσική σε πολύ προσιτές τιμές. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που επισκέπτονται το WE και φεύγουν με μια σακούλα στα χέρια!

http://www.thessnews.gr/photos/vinyl3_1.jpg

  Στο γνωστό πολυχώρο βρέθηκε και ο συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να πουλησω κάποια απο τα βινυλια που είχα αλλά και για να αγοράσω κάποια καινούρια. Βλέπω και με μεγάλη χαρά μάλιστα οτι το κοινό της Θεσσαλονίκης ξέρει να ακούει μουσική αφού η προσέλευση του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ThessNews.




 Χώρος: Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού «WE» (Γ' Σεπτεμβρίου 3 και Γρ. Λαμπράκη, παλιό Παγοδρόμιο, στο ύψος του Παλέ Ντε Σπορ, Θεσσαλονίκη 546 36, τηλ. 231 028 4700).
Προσδιορισμός τοποθεσίας: O πολυχώρος «WE» βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια
Είσοδος: Ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. - 10 μ.μ.
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. - 10 μ.μ.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου