Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ρουβίκωνας, σφαίρες και Ίμια για να μειωθεί το ενδιαφέρον για το συλλαλητήριο

http://www.viadiplomacy.gr/wp-content/uploads/2018/01/syllalitirio.jpg
Τις τελευταίες ημέρες στην χώρα συμβαίνουν πράγματα τα οποία πραγματικά είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. 




Και είναι ανησυχητικά γιατί όπως φαίνεται κανείς δεν είναι έτοιμος να δεχθεί ότι ο λαός δεν θέλει να είναι σε καμιά περίπτωση συνένοχος σε όσα θα ακολουθήσουν με το όνομα των Σκοπίων. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέδρασε στα μνημόνια για ένα και μόνο λόγο, ήταν συνένοχος σε ότι προηγήθηκε των μνημονίων. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα δεχθεί νέα ταπείνωση, δεν θα δεχθεί να του κλέψουν την περηφάνια.
Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης άλλαξε τα πάντα, την στάση των κομμάτων, των πολιτικών ακόμα και αυτή των καναλιών, τα οποία από τώρα διαφημίζουν την κάλυψη του συλλαλητηρίου της Αθήνας από τις 06:00 το πρωί!
Και σε αυτή την εβδομάδα συνέβησαν όλα, ο Ρουβίκωνας απείλησε με μάχες, ο υπουργός κ.Κοτζιάς δέχθηκε απειλές με σφαίρες με τον ίδιο να ζητά από την εκκλησία να καταδικάσει το γεγονός και τέλος, την Παρασκευή είδαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για προβοκάτσια στα Ίμια από ακροδεξιούς.
Ένα κλίμα φόβου το οποίο όμως φαίνεται να μην είναι ικανό να σταματήσει το «τσουνάμι» των Ελλήνων που θα κατακλύσουν την Αθήνα. Και τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει αυτό τον κόσμο γιατί οι κυβερνήσεις φρόντισαν να κάνουν αυτόν τον κόσμο να μην φοβάται τίποτα πλέον.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα αλλάξει τα πάντα, τίποτα δεν θα είναι ίδιο την επόμενη ημέρα, κανείς δεν θα μπορεί να αλλάξει την απόφαση του κόσμου – όπως συνέβη στο δημοψήφισμα του 2015 –  που θα βρεθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα.

viadiplomacy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου