Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η NOVA πιέζει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Η NOVA δεν θέλει άλλη καθυστέρηση στην επανέναρξη της Superleague και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, θα πιέσει προς αυτή τη κατεύθυνση.
Το συνδρομητικό κανάλι -που… κατηγορεί την Superleague για ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση έχει ζητήσει από την περασμένη Πέμπτη ραντεβού με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να ζητήσει να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα.
Η απόφαση του κ. Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Super League.
Να αναφέρουμε πως η σύμβαση της NOVA με τη Superleague προβλέπει ρήτρα περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται.  Αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά  το Πάσχα, οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 3 εκατ. ευρώ!
Σε επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές, η διοργανώτρια Αρχή έχει αναφέρει πως δεν έχει καμία ευθύνη για ότι έχει γίνει, “μεταφέροντας” τις ευθύνες στον κ. Βασιλειάδη.    

   newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου