Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο Δ.Σερρών στην Έκθεση Πολιτιστικού Τουρισμού στη Βουλγαρία

Δυναμικό παρών του Δήμου Σερρών στην 15η Έκθεση Πολιτιστικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην βουλγαρική πόλη του Βελίκο Τίρνοβο το τριήμερο 19-21 Απριλίου.




«Βρεθήκαμε στο αδελφοποιημένο με το Δήμο μας Βελίκο Τύρνοβο, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται μία ξεχωριστή έκθεση, καθώς δεν είναι εμπορική, αλλά σκοπό έχει να προωθήσει τις τουριστικές προσεγγίσεις σε επίπεδο πολιτισμού, με πολιτιστικές ανταλλαγές, επισκέψεις θρησκευτικού χαρακτήρα κ.α.».
Τα παραπάνω σημείωσε ο εντεταλμένος για θέματα Τουρισμού δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος εκπροσωπώντας το Δήμο Σερρών είχε επαφές με τουριστικούς πράκτορες, φορείς του τουρισμού, αιρετούς και στελέχη διαφόρων Δήμων της Βουλγαρίας κι άλλων χωρών.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η Έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού Βουλγαρίας, την ένωση Ξενοδοχείων & Εστιατορίων Βουλγαρίας και την Ένωση τουριστικών πρακτόρων Βουλγαρίας, ενώ το περίπτερο των Σερρών επισκέφτηκαν ο αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας Lyuben kanchev και ο Δήμαρχος του Βελίκο Τύρνοβο Daniel Panov.

serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου