Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

4η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη συνάντηση στη Νέας Τυρολόη Σερρών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Τυρολόη Σερρών η 4η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη συνάντηση. 




Φέτος τη διοργάνωση ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής. Η εκδήλωση γίνεται κάθε δύο χρόνια από το 2012 με πρωτεργάτη και εμπνευστή τη Θρακική Εστία Σερρών.
Πρόκειται για ένα πολιτιστικό πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού Σερρών με στόχο τη διάδοση της πλούσιας θρακιώτικης παράδοσης αλλά και η σύσφιξη των Θρακιώτικων πολιτιστικών συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας.
Η Θρακική Εστία Σερρών είναι αυτή που ανά δύο χρόνια αναλαμβάνει να συντονίσει και να καλέσει τους πολιτιστικούς συλλόγους που έχουν θρακιώτες στην περιοχή τους προκειμένου να παρθούν αποφάσεις και να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η επόμενη Συνάντηση.

"Θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν.Τυρολόης και σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, στους μουσικούς, την παρουσιάστρια Νάντια Δερέμπεη και τους εθελοντες. Ως πρόεδρος όμως της Θρακικής Εστίας Σερρών θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλη την αποστολή της ΘΕΝΣ που ήταν περίπου 150 άτομα (χορευτές και χορωδοί) , τους χοροδιδασκάλους, τους χοράρχες και το Δ.Σ και εθελοντές. Να έχουμε υγεία για την 5η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη συνάντηση που προτείνουμε και επιθυμούμε να γίνει από κάποιον πολιτιστικό σύλλογο του Δήμου Νέας Ζίχνης όπου υπάρχουν αρκετοί θρακιώτες" αναφέρει με γραπτή δήλωσή της η Ανθούλα Ευσταθοπούλου, Πρόεδρος Θρακικής Εστίας Ν. Σερρών

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου