Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Βόμβα στην Ισπανία! Απολύθηκε ο Λοπετέγκι μία ημέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας αποτελεί ο Χουλέν Λοπετέγκι, μία ημέρα πριν από την σέντρα του Μουντιάλ και τη συμφωνία του Βάσκου τεχνικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.




Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λοπετέγκι.
«Ο προπονητής είχε δικαίωμα να μιλά με τη Ρεάλ, ωστόσο περιμέναμε ενημέρωση για κάθε στάδιο της διαδικασίας, αλλά περιμέναμε τη σχετική ενημέρωση» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ισπανικής Π.Ο. και συμπλήρωσε:
«Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά η απόφασή μας είναι ότι δεν πρέπει να συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, μίλησα με τους ποδοσφαιριστές και μου υποσχέθηκαν ότι θα δουλέψουν μαζί με το τεχνικό επιτελείο για το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά η Ομοσπονδία λειτουργεί με κάποιες αξίες».
Ο Λοπετέγκι δεν συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, παρά το γεγονός ότι στην σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης οι αρχηγοί, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες τους, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι τον στηρίζουν και θέλουν να αγωνιστούν με αυτόν στο Μουντιάλ.
Εκτός απροόπτου, αυτός που θα καθοδηγήσει τους «Φούριας Ρόχας» στα γήπεδα της Ρωσίας θα είναι ο Αλμπέρτ Θελάδες, προπονητής της εθνικής ομάδας Κ21 της χώρας.


thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου