Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη το Σάββατο στο ΕΒΕΣ για τα διόδια στο Στρυμονικό

Σύσκεψη για τους νέους σταθμούς διοδίων στην Π.Ε. Σερρών θα πραγματοποιήσει στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου το Επιμελητήριο Σερρών ...




... μετά από τα παράπονα και την αγωνία του επιχειρηματικού – και όχι μόνο - κόσμου για την κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν: Η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχα, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Κ.Μ. Κωνστανίνος Πάλλας, οι Βουλευτές: Αφοδίτη Σταμπουλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Καραμανλής, Μιχάλης Τζελεπης και Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, οι Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος, Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος και Σιδηροκάστρου Μακάριος, οι δήμαρχοι Αμαφίπολης Κώστας Μελίτος, Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης και Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.
Επίσης έχουν ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης και όλοι οι παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς της Π.Ε. Σερρών.

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου