Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Μέχρι και το Σάββατο το πρωί η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε δάση της Χαλκιδικής

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, 




... αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων στις δασικές περιοχές της Ουρανούπολης και της Κομίτσας την Παρασκευή 10-08-2018 από τις ώρες 07:00 το πρωί έως τις 07:00 το πρωί της επομένης του Σαββάτου 11-08-2018.
Τα σημεία ελέγχου και απαγόρευσης εισόδου θα ελέγχονται από την ΕΛ.ΑΣ στη συμβολή των δασικών δρόμων με τις αντίστοιχες επαρχιακές και δημοτικές οδούς. Θα απομακρύνονται από τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ. όλοι οι ευρισκόμενοι στο δάσος, εκτός από τα μέλη εθελοντικών οργανώσεων (πεζών ή εποχούμενων) που συμμετέχουν στην πυροπροστασία της Π.Ε. Χαλκιδικής. Θα γίνεται καταγραφή των πινακίδων όλων των οχημάτων που κινούνται στο δάσος.
Οι Δήμοι και οι ιδιοκτήτες των Δασικών εκτάσεων της Π.Ε. Χαλκιδικής των παραπάνω περιοχών, υποχρεούνται να προβούν στη λήψη όλων των προληπτικών μέτρων και συστάσεων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι παραβάτες της Απόφασης τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 458 Π.Κ., εάν δεν συντρέχει περίπτωση βαρύτερης αξιόποινης πράξης.

  seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου