Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού, από …10 άτομα στο κέντρο των Σερρών με απαθείς τους πολίτες!!!

Μας καταγγέλθηκε πως το βράδυ της Τετάρτης 12/9 ένα πρωτόγνωρο, για τις Σέρρες, γεγονός έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης των Σερρών.



Συγκεκριμένα γύρω στις 10.00μμ, μία ομάδα 10 περίπου ατόμων ηλικίας γύρω στα 16-20 χρονών, κυνηγούσαν έναν συνομήλικο τους, από την πλατεία του ΙΚΑ, χτυπώντας τον κλωτσιές και μπουνιές ακόμη και στο κεφάλι.
Το παιδί έφτασε τρέχοντας μέχρι τον γωνία Εθνικής Αντίστασης & Παπαπαύλου, όπου λίγο πριν τον ξαναέπιασαν και συνέχισαν να τον χτυπούν με μανία.
Παρότι υπήρχε πλήθος κόσμου τόσο στα γυρω καφέ (και ιδιαίτερα άνδρες), όσο και σταματημένα αυτοκίνητα που περίμεναν το φανάρι, κανείς δεν βοήθησε τον νεαρό παρ’ όλο που φώναζε βοήθεια.
Εν τέλει κάποιος από τα αυτοκίνητα φώναξε δυνατά, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να τον χτυπούν και ο νεαρός κατάφερε να τρέξει ανάμεσα στον κόσμο, που συνέχισε να κοιτάει αδιαφορώντας.

Και όπως μας ανέφερε η καταγγέλλουσα κι εμείς επικροτούμε :

Αισθάνθηκε ειλικρινά ντροπή σε όλους αυτούς που γύρισαν την πλάτη σε αυτό το νεαρό παιδί, που θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του με τόσο ξύλο που δεχόταν στο κεφάλι.
Αν μπορείτε δημοσίευσε το, μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους!


Το συμβαν σύμφωνα με πληροφορίες μας αναφέρθηκε στην αστυνομία, ως… «λεκτικός διαπληκτισμός» γιατί προφανώς ο καταγγέλλων θα σκέφτηκε «που να μπλέκεις τώρα…»!!!

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου