Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό το κοριτσάκι θα κερδίσει σίγουρα Όσκαρ

Ήδη έχει σαρώσει σε αρκετές απονομές φέτος



Από το Just Dance του 2008 μέχρι την ταινία A Star Is Born δέκα χρόνια μετά, η Gaga έχει αποδείξει ότι είναι ο απόλυτος χαμαιλέοντας της μουσικής σκηνής, κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι μία κατηγορία από μόνη της.
Η 32άχρονη Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα «βαφτίστηκε» Lady Gaga όπως είχε αποκαλύψει το 2010 στο Flybe Magazine από τον μουσικό παραγωγό και τότε σύντροφό της Ρομπ Φουσάρι γιατί η φωνή και το στυλ της του θύμιζε το τραγούδι RadioGaGa.


Η Νέα Βασίλισσα της Ποπ, έχει ήδη κερδίσει 9 Βραβεία Γκράμι από τις 19 υποψηφιότητες , 2 Χρυσές Σφαίρες και 13 MTV Video Music Awards από τις 26 υποψηφιότητες.
Είναι η πρώτη καλλιτέχνις στην ιστορία που κέρδισε το Songwriters Hall Of Fame: Icon Award, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά της. Το 2016 πήρε την πρώτη της υποψηφιότητα για Βραβείο Όσκαρ , και βραβείο Hollywood Music in Media Awards για τη μπαλάντα της “Til It Happens To You.
Φέτος όμως όμως είναι η χρονιά της και σίγουρα η βραδιά των Όσκαρ αυτή που περίμενε σε όλη της τη ζωή, αφού είναι υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ, «A Star is Born».
Της το ευχόμαστε! Άλλωστε όπως θα διαπιστώσατε από την παιδική της αυτή φωτογραφία η Lady Gaga είναι γεννημένη σταρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου