Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Σέρρες: Το ανθρώπινο μεγαλείο της οικογένειας του 51χρονου- Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των μοσχευμάτων

Μετά από πολλές ώρες ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από μερικά λεπτά, οι επεμβάσεις και η μεταφορά των οργάνων του 51χρονου Σερραίου, 




...που με απίστευτη γενναιότητα η οικογένειά του δώρισε.
Όπως ανέφερε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Infonews24 πριν από αρκετές ώρες, χθες- Σάββατο- το βράδυ στήθηκε μία αερογέφυρα ζωής από τις Σέρρες προς τη Γερμανία, αλλά και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

(Διαβάστε εδώ το προηγούμενο, αναλυτικό άρθρο του Infonews24 http://www.infonews24.gr/index.php/info-news-sports/serres/item/18271-apokleistiko-aerogefyra-zois-sto-nosokomeio-serron-dorea-organon-se-germania-kai-ippokrateio )

Όπως ανέφερε πρώτο το Infonews24, εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες από τη Γερμανία και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έφτασαν χθες στο νοσοκομείο Σερρών, προκειμένου να παραλάβουν τα όργανα του 51χρονου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη που χειρούργησε για τη λήψη των νεφρών και ακολούθησε η ομάδα από το Essen της Γερμανίας για τη λήψη των πνευμόνων και των κερατοειδών.
Να σημειωθεί πως στο δύσκολο έργο των επεμβάσεων είχαν τον πλέον ενεργό ρόλο η Αναισθησιολόγος και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Η οικογένεια του 51χρονου, μέσα στον πόνο της για τον χαμό του δικού της ανθρώπου, έλαβε μια πολύ γενναία απόφαση. Να δωρίσει τα όργανά του, κάνοντας έτσι το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στο συνάνθρωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου