Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ξεσκονίζονται όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων για υψηλές θέσεις μετά την υπόθεση με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ!

Είδαν και απόειδαν τα στελέχη του υπουργείου Υγείας με την πρόσφατη περιπέτεια του υποψηφίου για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Τοπαλίδη, 




...που φέρεται να παρουσίασε ψεύτικο βιογραφικό με διδακτορικό, και πλέον ξεσκονίζουν όλα τα βιογραφικά.
Στο υπουργείο Υγείας άλλωστε επικράτησε πανικός με την περίπτωση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, αφού η υπόθεση είχε πέσει στην αντίληψη όχι μόνο των …. «εχθρών» Συριζαίων αλλά και πολλών γαλάζιων στελεχών που είναι δυσαρεστημένα για τις συνεχείς τοποθετήσεις κεντρώων και άλλων σε υψηλές θέσεις. Δείτε ΕΔΩ την άμεση αντίδραση του Βασίλη Κικίλια: «Κικίλιας: Παύει από Διοικητή της 3ης ΥΠΕ τον Γεώργιο Τοπαλίδη για ψεύτικο βιογραφικό»


Άλλωστε η ΝΔ ήταν αυτή που είχε αναδείξει τις περιπτώσεις με τα πλαστά πτυχία που είχε αντιμετωπίσει η προηγούμενη κυβέρνηση και προέρχονταν σε μεγάλο βαθμό από τον τομέα της Υγείας.
Γι αυτό και όπως τονίζουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr ήδη τα στελέχη του υπουργείου Υγείας είναι σε ετοιμότητα ώστε να εντοπίσουν τυχόν πλασματικά στοιχεία που θα παρουσιασθούν ειδικά τις επόμενες ημέρες που κρίνονται οι νέες Διοικήσεις σε μεγάλους Οργανισμούς.


Ιδιαίτερη προσοχή αναμένεται φυσικά να δοθεί στους νέους υποψηφίους Διοικητές των Νοσοκομείων, η προκήρυξη για τους οποίους βγαίνει τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες: “Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων!”
Εξάλλου το παρελθόν έχει δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό παρουσίασης πλαστών πτυχίων ήταν στους Διοικητές Νοσοκομείων, κάτι που κόστισε πολιτικά στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας που είχε επιλέξει τα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου