Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Συμπλοκή διαρρηκτών και αστυνομίας στο κέντρο των Σερρών- Απίστευτη διάρρηξη σε γνωστό café

Μία απίστευτη διάρρηξη, προφανώς από επαγγελματίες, έλαβε χώρα τα ξημερώματα, ενώ εκτυλίχθηκαν σκηνές που θύμιζαν έντονα χολιγουντιανή ταινία.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Infonews24, η ώρα ήταν 3:30 περίπου τα ξημερώματα, όταν κάτοικοι και περαστικοί επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου, αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις και απόπειρα διάρρηξης σε café γνωστής αλυσίδας και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.
Ένα περιπολικό με τον αστυνομικό έφτασε έγκαιρα στο σημείο και την ώρα που ο διαρρήκτης ήταν ακόμη μέσα στο κατάστημα.
Ο διαρρήκτης χωρίς να χάσει χρόνο, άρπαξε τον πυροσβεστήρα του καταστήματος, τον οποίο έθεσε σε λειτουργία, δημιουργώντας μία θολή κατάσταση λόγω των αφρών και του νερού, προκειμένου να μπορέσει να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και να διαφύγουν.
Στο ενδιάμεσο και δεύτερο περιπολικό προσέτρεξε προς βοήθεια και για να κλείσει το δρόμο στους κακοποιούς, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το Λευκώνα.
Όπως φαίνεται, όμως, το σχέδιο ήταν πολύ καλά οργανωμένο, αφού την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η διάρρηξη στο café, ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες για τρεις εστίες φωτιάς στην αντίθετη μεριά της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίας Σοφίας.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν στο Infonews24, αν οι πυρκαγιές ήταν τυχαίες ή «προϊόν» οργανωμένου σχεδίου από την- καθώς φαίνεται- συμμορία, προκειμένου να διασπάσουν τις αρχές και να προκαλέσουν σύγχυση.
Πληροφορίες του Infonews24 αναφέρουν πως οι διαρρήκτες έφυγαν έχοντας στην κατοχή τους το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, ενώ- σύμφωνα με τη δήλωση του παθόντα- οι κακοποιοί απέσπασαν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Φωτκατζίκης- Χριστίνα Χατζοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου