Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Οι φωτογραφίες της ημέρας: Τραπεζοκαθίσματα παντού, ακόμα και σε ράγες τυφλών!

Οι παρακάτω φωτογραφίες ελήφθησαν σε διάστημα μόλις 3 ημερών και απεικονίζουν μια κατάσταση που μπορεί, 



...για κάποιους, να φαντάζει ως "μεμονωμένο φαινόμενο", αλλά από πολλούς άλλους χαρακτηρίζεται ως μια "συνηθισμένη εικόνα".
Η πρώτη φωτογραφία εστάλη από φίλο του Kavala Portal -ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του- και απεικονίζει τραπεζοκαθίσματα στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Ηρακλείτσας να έχουν τοποθετηθεί...πάνω στα ειδικά πλακάκια που έχουν τοποθετηθεί για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των τυφλών! 
Μάλιστα, ο ίδιος ο καταγγέλλων δηλώνει στο Kavala Portal πως τα συγκεκριμένα τραπεζοκαθίσματα δεν τοποθετήθηκαν μόνο μια φορά αλλά παραμένουν εκεί καθ'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού!


Η άλλη φωτογραφία (η οποία έχει ήδη δημοσιοποιηθεί και από άλλα τοπικά ΜΜΕ) αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο προσωπικό προφίλ του Καβαλιώτη λογιστή Κώστα Νάνου στο Facebook. 
Σε αυτήν μπορεί κανείς να δει ένα τραπεζοκάθισμα να βρίσκεται στην μέση του πεζόδρομου της Παύλου Μελά -τοποθετημένο, προφανώς, από τους ιδιοκτήτες παρακείμενου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
Αν και το περιστατικό περιγράφεται ως "μεμονωμένο", λόγω αυξημένης κίνησης που ενδεχομένως να είχε το συγκεκριμένο κατάστημα την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν παύει να είναι μια εικόνα που ενοχλεί -και δικαίως- όσους την βλέπουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου