Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Υπεγράφη η οριστική απόλυση των δύο φυλακισμένων πρώην υπαλλήλων του δήμου Παγγαίου

Υπεγράφη η οριστική απόλυση των δύο πρώην υπαλλήλων του δήμου Παγγαίου, οι οποίοι παρότι είναι φυλακισμένοι για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη όλο αυτό το διάστημα πληρώνονταν κανονικά.




Την Τρίτη ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης υπέγραψε την οριστική απόλυση των δύο κάτι που σημαίνει ότι διακόπτεται και η μισθοδοσία τους.
Ο κ. Ξουλόγης μιλώντας στο ΑΜΠΕ δήλωσε ότι για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε και το  υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Επίσης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση τους ταλαιπώρησε αρκετά λόγω των μεγάλων γραφειοκρατικών καθυστερήσεων που υπήρχαν στη σύσταση των υπηρεσιακών συμβουλίων και τόνισε ότι με την εξέλιξη αυτή διακόπτεται και η μισθοδοσία των δυο φυλακισμένων που μέχρι σήμερα τους καταβάλλονταν κανονικά σε ποσοστό 50%.
Σημειώνεται ότι οι δύο πρώην υπάλληλοι  έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και δεκαέξι χρόνια αντίστοιχα για την αυτουργία και τη συμμετοχή στη δολοφονία αντίστοιχα, ενώ τον Ιανουάριο η υπόθεση θα εξεταστεί στο Εφετείο όπου έχουν προσφύγει.

 naftemporiki.gr
  Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου