Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δύο συλλήψεις για υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους

ΠΑΤΡΑ
Δύο συλλήψεις για υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους 3,5 μηνών έγιναν απόψε στην περιοχή Περιβόλα της Πάτρας.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Ρομά, ηλικίας 36 χρόνων και μία 35χρονη από την Αλβανία, οι οποίοι επιχείρησαν να πουλήσουν το βρέφος σε αστυνομικούς που προσποιούντο τους ενδιαφερομένους αγοραστές.
Οι πληροφορίες για κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών που δρούσε στην Αχαΐα είχαν φτάσει εδώ και καιρό στην Ασφάλεια της Πάτρας. Μια αστυνομικός προσποιήθηκε την ενδιαφερόμενη και πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε με τους φυσικούς γονείς του παιδιού, οι οποίοι είναι Ρομά από τη Ρουμανία και διαμένουν στην Πάτρα. Οι Ρομά έκλεισαν το ραντεβού για το βράδυ της Δευτέρας κα συμφώνησαν να πουλήσουν το βρέφος, παίρνοντας 10.000 ευρώ.
Στο ραντεβού, έξω από γνωστό πολυκατάστημα της Πάτρας, η αστυνομικός πήγε στο σημείο αλλά το βρέφος έφερε άλλο ζευγάρι - όχι οι φυσικοί του γονείς - το οποίο και συνελήφθη. Από την αστυνομία αναζητούνται οι φυσικοί γονείς του παιδιού.
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, για την απαραίτητη φροντίδα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι υποσιτισμένο, ενώ ήδη έχει ειδοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού, που αναμένεται να αναλάβει την περαιτέρω φροντίδα του παιδιού.
Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

 ΕΘΝΟΣ On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου