Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Της… «κακομοίρας» έγινε στο Θέατρο «Αστέρια» από το 5ο Δημοτικό Σχολείο

https://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2017/01/5odhmotiko-parastasi_20161228_211630.jpg?fit=701%2C395
Κατέπληξαν οι μικροί ηθοποιοί-μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών με τη θεατρική παράσταση «Ο μπακαλόγατος» ( ή της «κακομοίρας» όπως έγινε γνωστή από την ερμηνεία του αξέχαστου κωμικού ηθοποιού Κώστα Χατζηχρήστου στον ρόλο του Ζήκου),




που έδωσαν τη περασμένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στο θέατρο «Αστέρια», με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου να βοηθήσουν μαθητή που χρήζει χειρουργικής επέμβασης στο εξωτερικό.

Κατάμεστο το θέατρο “Αστέρια”

Το παρόν στο κατάμεστο θέατρο έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Σερρών και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, όσο βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού.
Στη παράσταση συμμετείχε και χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Σερρών που έψαλε τα κάλαντα.

Ευχαριστίες του 5ου Δημοτικού σχολείου

H Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού καθώς και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν όλους όσους ήρθαν μικρούς και μεγάλους, καθώς και τη Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτας για την παραχώρηση του Παλαιού Ορφέα για τις πρόβες και τις δύο παραστάσεις που δόθηκαν μόνο για τους μαθητές σχολείων,αλλά και το Δήμο Σερρών για την παραχώρηση των «Αστεριών».
Το σχολείο ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη στη φιλανθρωπική δράση του σχολείου τους:
make-a-wish – τους μαθητές και εκπ/κούς των Δημ. Σχ.: 20ο -17ο – 3ο – 2ο – 24ο – 6ο – 8ο – 25ο – 9ο – 19ο – Λευκώνα – 1ο -7ο – Ν. Σούλι  

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου