Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Πού αδειάζουν τα σκουπίδια;

http://www.thessnews.gr/photos/delta_4.jpg
Ερωτηματικά προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφίας στην τοπική εφημερίδα Delta Press στην οποία, όπως φαίνεται, ένα όχημα της καθαριότητας του Δήμου Δέλτα, πιάστηκε να αδειάζει όσα συνέλεξε σε αγροτεμάχιο εκτός οικισμού.




  Η συγκεκριμένη πρακτική βέβαια δεν ενδείκνυται, καθώς τα απορρίμματα πρέπει να αποθέτονται, σύμφωνα με τη νομοθεσία, σε συγκεκριμένους χώρους.
Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας  του Δήμου Δέλτα, Δημήτρης Καμανάς στην ThessNews, «το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προέρχεται από μια κίνηση στην οποία προέβη χειριστής ενός σαρώθρου του Δήμου. Δεν πρόκειται βέβαια για σκουπίδια, αλλά για χώμα, το οποίο το συγκεκριμένο όχημα καθαρίζει από τους δρόμους μέσα από τους οικισμούς».
Όπως βέβαια λέει ο ίδιος, αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη κίνηση του χειριστή του συγκεκριμένου οχήματος της καθαριότητας είναι πάγια τακτική του Δήμου ή ότι ενδείκνυται.
Σύμφωνα με τον κ. Καμανά, ο εν λόγω υπάλληλος της καθαριότητας κλήθηκε μέσα στην εβδομάδα να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Δέλτα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για το θέμα των υπαίθριων παράνομων χωματερών, που οφείλεται περισσότερο στους Ρομά της περιοχής.


Από το φύλλο της THESSNEWS #48 (08/04/2017-09/04/2017)

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου