Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δεν θα πάμε σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής

http://www.rthess.gr/photos/3326-2ypyf5u3p2zokl0g2b6x3e.jpg
Την εκτίμηση ότι δεν θα χρειαστεί να γίνει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το ελληνικό ζήτημα, έκανε προσερχόμενος στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο πρωθυπουργός.




Στην αποκλειστική δήλωση του στην ΕΡΤ, για το αν θα χρειαστεί να γίνει έκτακτη σύνοδος κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά «Νομίζω πως όχι».
Η Ελλάδα έχει ζητήσει να συγκληθεί το Συμβούλιο Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης αν το άτυπο Eurogroup δεν καταλήξει σε συμφωνία για την δεύτερη αξιολόγηση την Παρασκευή είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ.
Προσερχόμενος στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο ΣΕΤΕ, αναφερόμενος στον τουρισμό και το στοίχημα που είχε βάλει με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Α. Ανδρεάδη, δήλωσε, «Νομίζω ότι πρέπει να είναι από τους πιο ευχαριστημένους ανθρώπους που έχει χάσει στοίχημα. Συνήθως όταν χάνεις στοίχημα, δεν χαίρεσαι.
Ο κύριος Ανδρεάδης πρέπει να χαίρεται ιδιαίτερα διότι το στοίχημα το κέρδισε ο τουρισμός κατ? επέκταση η ελληνική οικονομία και η Ελλάδα στο σύνολό της διότι ο τουρισμός την κράτησε στα χρόνια της κρίσης και θα της δώσει και ώθηση στα χρόνια που έρχονται, τα χρόνια της ανάπτυξης».

rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου