Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πόλεμος Τσίπρα-Γεννηματά μπροστά στις κάμερες

http://www.rthess.gr/photos/polemos_3.jpg
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.




 Προηγήθηκε η συνάντηση Τσίπρα- Γεννηματά. Γεμάτος καρφιά ήταν ο διάλογος που είχαν μπροστά στις κάμερες.
«Θα πάρουμε ανάσα», είπε ο πρωθυπουργός - «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει», του απάντησε η κα Γεννηματά
«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί», είπε ο κ. Τσίπρας
«Μας έχεις βαλει σε δυο καινούρια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά», του απάντησε η κα Γεννηματά.
Αντίδραση από τον Γ. Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα να πάνε μαζί στο Καστελόριζο.

Αιχμές και στην συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη

Στο ξεκίνημα της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε όσον αφορά στη διαπραγμάτευση ότι«νομίζω ότι ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε».

Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «στις μεταξύ μας σχέσεις μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας. Να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, νομίζω ότι είναι απαραίτητο».

ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «για το μεν ζήτημα της οικονομίας και της εξέλιξης της διαπραγμάτευσης, θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε στη Βουλή και νομίζω ότι ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε».

«Για τα ζητήματα τώρα της εξωτερικής πολιτικής, για το ζήτημα του Κυπριακού, είμαι πάντα στην διάθεση της κυβέρνησης για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση, πέραν αυτών που ήδη γνωρίζουμε έχουμε εξελίξεις μπροστά μας» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου