Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΣΕΡΡΕΣ: Αποφάσεις για τις δαπάνες του δήμου

http://allanea.gr/wp-content/uploads/2014/12/dimarxeio-e1484309123196.jpg
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σερρών (Γραφείο Αντιπολίτευσης), συνεδριάζουν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σερρών, προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα οι αποφάσεις που αφορούν τα θέματα όπως αυτά φαίνονται παρακάτω, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με θέματα:




ΘΕΜΑ 1οΟρισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της αίτησης του κ. Κυριάκου Χριστοφορίδη του Χρήστου, κατά του Δήμου Σερρών.
ΘΕΜΑ  2ο Έγκριση  δαπάνης  δημοσίευσης σε εφημερίδες έργων που προκηρύχθηκαν εντός του έτους 2017 και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 3ο:   Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός των όρων διακήρυξης και της περίληψης του συνοπτικού διαγωνισμού και έγκριση, ψήφιση, διάθεση της πίστωσης, για την προμήθεια ειδών τεχνολογίας – πληροφορικής, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, έτους 2017,  προϋπολογισμού 34.755,96 € με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ  4οΈγκριση    α΄   πρακτικού   ανοικτού   διαγωνισμού    ανάθεσης    της   σύμβασης  του  έργου: Εργασίες οδοστρωσίας – ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή Αγίων Αναργύρων πόλης Σερρών, έτους 2016”.
ΘΕΜΑ  5οΈγκριση    α΄   πρακτικού   ανοικτού   διαγωνισμού    ανάθεσης    της   σύμβασης  του  έργου: Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σερρών έτους 2017”.
ΘΕΜΑ  6ο:   Έγκριση   α΄  πρακτικού   συνοπτικού  διαγωνισμού  ανάθεσης  της  σύμβασης  του   έργου: Συντήρηση κοιμητηρίων Δήμου Σερρών έτους 2016”.
ΘΕΜΑ    7ο:   Έγκριση     α΄    πρακτικού    συνοπτικού    διαγωνισμού    ανάθεσης    της    σύμβασης    του   έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ”.
ΘΕΜΑ  8ο:    Έγκριση δαπάνης για την υπηρεσία “Συντήρηση  και  εξοπλισμός  των  γραφείων  Δημάρχου – Προέδρου Δ.Σ. – Γενικού Γραμματέα, του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Σερρών” και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 9ο:   Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της υπ΄ αριθμ. 13/2017 μελέτης, έγκριση δαπάνης, ψήφιση – διάθεση σχετικής πίστωσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας συντήρησης και επισκευής φωτοτυπικών μηχανημάτων του Δήμου με ενσωματωμένη προμήθεια ανταλλακτικών, έτους 2017, ποσού 11.625,00 € με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ  10οΈγκριση  των  τεχνικών  προδιαγραφών  της υπ΄ αριθμ. 14/2017  μελέτης,  έγκριση δαπάνης, ψήφιση – διάθεση σχετικής πίστωσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας εμφακελλωτή, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών,  έτους 2017, ποσού 21.814,00 € με Φ.Π.Α..
ΘΕΜΑ  11οΈγκριση δαπάνης και ψήφιση – διάθεση σχετικής πίστωσης, για την διενέργεια προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας για το προσωπικό ορισμένου χρόνου για την κοινωφελή εργασία του Δήμου Σερρών, έτους 2017, ποσού 12.748,44 € με Φ.Π.Α.
ΘΕΜΑ  12ο: Κατακύρωση  πρακτικών  δημοπρασίας  για  την   εκμίσθωση  ακινήτου  (αποθηκευτικού χώρου), για τις ανάγκες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ.
ΘΕΜΑ  13οΚατακύρωση  πρακτικών  δημοπρασίας  για  την   εκμίσθωση  ακινήτου  (αποθηκευτικού χώρου), για τις ανάγκες στέγασης και λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σερρών – Παράρτημα ΡΟΜΑ.
ΘΕΜΑ  14οΑνάθεση εκτέλεσης του έργου (προϋπολογιστικός    πίνακας    εργασιών) «Διαπλάτυνση πεζοδρομίων στα Ο.Π. 808-809» και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ  15ο:  Ανάθεση εκτέλεσης του έργου (προϋπολογιστικός πίνακας εργασιών)  «Αποκατάσταση φθορών κτιριακών εγκαταστάσεων αμαξοστασίου Δήμου Σερρών» και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 16ο:   Έγκριση δαπάνης σύναψης σύμβασης παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του κυνοκομείου και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ  17ο:   Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, στην συνεδρίαση για την εκδίκαση της αίτησης του κ. Γεωργίου Σουλιώτη του Δημητρίου, κατά του Δήμου Σερρών.
ΘΕΜΑ 18οΈγκριση δαπάνης δημοσίευσης  σε  εφημερίδες  της  διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών και της δημοπρασίας εκποίησης τεχνητώς φυτευθέντων ατόμων λεύκης στην Δ.Κ. Λευκώνα του Δ. Σερρών και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση των πρακτικών αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μιας καινούργιας υπερκατασκευής απορριματοφόρου οχήματος 16 κ.μ, για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών, έτους 2017, προϋπολογισθείσας αξίας 39.990,00 € με Φ.Π.Α και κατακύρωση μειοδότη.
ΘΕΜΑ 20ο: Έγκριση  του πρακτικού 3 ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών “ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ”, προϋπολογισμού 25.000,00 € με Φ.Π.Α. και κατακύρωση  μειοδότη.
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση  των  πρακτικών  αξιολόγησης  δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών του ηλεκτρονικού διεθνή ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών και των Ν.Π. του Δήμου”, προϋπολογισθείσας άξιας  778.605,75 € χωρίς ΦΠΑ & 965.471,13 € με ΦΠΑ.
ΘΕΜΑ  22ο:   Άσκηση ή μη προσφυγής κατά της υπ’ αρίθμ. 5226/28-4-2017 απόφασης του Γ.Γ.Α.Δ.Μ.Θ.
ΘΕΜΑ  23οΟρισμός  Δικηγόρου  για  την  εκδίκαση  της  Αίτησης Θεραπείας της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Καμελίδης Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία” και το διακριτικό τίτλο “Καμελίδης Α.Τ.Ε.”, κατά του Δήμου Σερρών και της με αρ. 104/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, ως Προϊσταμένης Αρχής (της Διευθύνουσας Υπηρεσίας) του έργου “Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημοσίων Ανοικτών χώρων στο Δήμο Σερρών”, με την οποία απορρίφθηκε η με αρ. πρωτ. 687/09-01-2017 ένσταση της ανωτέρω εταιρείας, κατά της 53911/22-12-2016 απόφασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, ως Διευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου, για την επιβολή ποινικών ρητρών σε αυτή, για το άνω έργο.
ΘΕΜΑ  24ο:   Ορισμός  Δικηγόρου  για  την  εκπροσώπηση  του  Δήμου  Σερρών  ενώπιον  Πολιτικών  και Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας, σε υπόθεση των εταιριών “ENERGA” και “HELLAS POWER”.
ΘΕΜΑ  25ο:   Έγκριση  α΄ πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού  ανάθεσης    της    σύμβασης    του   έργου: Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Ενότητας Σερρών έτους 2017”.
ΘΕΜΑ  26ο:   Έγκριση  δαπανών  για  τον  εορτασμό της 104ης Επετείου απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ  27ο: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της 61/2017 μελέτης του Τμήματος Πρασίνου για προμήθεια φυτικού υλικού του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Σερρών, έτους 2017, συνολικού ποσού 15.000,00 €, και ψήφιση διάθεση σχετικής πίστωσης.

  allanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου