Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Χειροπέδες σε ...ταξιτζή

http://www.zougla.gr/assets/images/2262864.jpg
"Mαιμού" στην περιοχή της Γιαννιτσών. Ο 53χρονος Αλβανός, παρέλαβε 3 αλβανούς και 1 έλληνα με το ΙΧ για να τους μεταφέρει στην Αλβανία με 25 ευρώ το άτομο. 




Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση αδικημάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς της, πραγματοποίησε χθες (23-08-2017), στοχευμένες δράσεις στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών και στο χώρο στάθμευσης των ΤΑΞΙ στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, κατά τις οποίες:

• Αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενεργώντας παράνομα, παρέλαβε δέμα και επιβίβασε άτομα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για την υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2017) στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, κατελήφθη να παραλαμβάνει ένα δέμα με δελτίο παραγγελίας, υποκλέπτοντας με αυτό τον τρόπο το μεταφορικό έργο Δ.Χ.Φορτηγών και στη συνέχεια επιβίβασε τέσσερα (4) άτομα προκειμένου να τους μεταφέρει σε έτερη χώρα έναντι προσυμφωνηθέντος κομίστρου.

• Αστυνομικοί της παραπάνω Διεύθυνσης διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν δυο (2) ειδικές πειθαρχικές παραβάσεις Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων, για παραβίαση σειράς προτεραιότητας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου